fo016214: Coöperatieve winkel nr. 13 in Antwerpen - Press-bureau des Pays-Bas
"Zwart-witfoto van de voorgevel van de coöperatieve winkel nr. 13 in de Muntstraat in Antwerpen, november 1925. Zicht op de etalage. Opschrift op voorgevel: Kooperatief Verbond - Samenwerkende Arbeidersmaatschappij - Winkel nr. 13 - Koloniale waren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"