Dossier : Geloven en homo-zijn ! Een pastorale pionier - Lammens, Wilfried (Zonder Pardon : maandelijks kontaktblad van het Homofielencentrum Brussel ; vanaf (1980) feb : Brussels homo-maandblad)
"Wilfried Lammens Fonds Suzan Daniel (FSD)"