Bijdragen = Cahiers (Brussel: Ministerie van Nationale Opvoeding; CREHSGM)
"Andere titel: (1967-1974)1-3: Bijdragen tot de geschiedenis van de Tweede WereldoorlogNieuwe start met nieuwe nummering vanaf 1970"