fo030580: Ever Meulen; Beeldende kunst - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van graficus en illustrator Ever Meulen (pseudoniem voor Eddy Vermeulen). 1994. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"