txt000310: Oxfam Wereldwinkels v.z.w.
"Een ecru kleurig T-shirt met op voor- en rugzijde het nieuwe logo en de tekst: Oxfam Werelwinkels. (Nieuw groen logo juni 2001). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"