med001060: In Honor of Antwerp X - Fonson, J.
"Een bronzen legpenning uit de collectie van Camille Huysmans, met op de voorzijde centraal op het veld een halfnaakte man met een helm op zijn hoofd. Hij houdt een schild vast die de stad moet beschermen tegen draken. Aan de rechterkant: stadsgezicht van Antwerpen een een oorlogsschip.Tekst: IN HONOR OF ANTWERP X. Op de keerzijde: ANTVERPIA MULTITATA SED GRATA BRIG. GEN. CL. H. ARMSTRONG SOCIISQUE. Op de snede: J.Fonson, Epreuvé d'auteur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"