Sexualiteit en levensleer : de sexuele en politieke psychologie van Dr. W. Reich - Constandse, A.L.; Prins, S.A. (Amsterdam: De Ploeger)
"door A.L. Constandse ; Met een inleiding van S.A. Prins Bibliotheek Jean De Roose"