fo000175: Algemeen stemrecht - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto, herdenking van de slachtoffers van de betoging voor het algemeen stemrecht van 18 april 1902, in het stadspark van Leuven: 20 april 1952: v.l.n.r. Philemon Dewit, Max Buset, Jean Daman, Franz Tielemans, Rik Vloeberghs, Camille Huysmans, Achille Van Acker, Louis Major. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"