fo003128: SVV Menen
"Zwart-witfoto van het SVV-bestuur (socialistische vooruitziende vrouwen) tijdens hun tentoonstelling op Kerstdag in Menen, december 1936. Groepsfoto met o.a. Riga Christiaens (boven, 2de rechts), S. Blieck (boven midden). Op de achtergrond is propaganda voor Het Plan en een spandoek met opschrift: Arbeiders aller landen vereenigt u te zien. Opschrift onderaan: Kerstdag 1936 had eveneens een tentoonstelling plaats ingericht door de Soc. Vooruitziende Vrouwen. Het bestuur der S.V.V.. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"