vl000384: Onpartijdigen Bond Suiker en Chocoladebewerkers "Een voor Allen" Antwerpen 1899-1901
"Vlag van de Onpartijdigen Bond Suiker en Chocoladebewerkers Eén Voor Allen Allen Voor Eén van Antwerpen, 1899-1901. Centraal op een goudkleurige zomers veld: het gekroonde stadswapen van Antwerpen en een bijenkorf, hartvormig omgeven door een eiken- en palmtak. Bovenaan op een banderol, de naam van de organisatie. Het veld is omzoomd met een grijze en roze baan. Franjes in de Belgische driekleur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"