Merelslag [Bladmuziek] : zangbundel ten dienste van de jeugdbeweging (Nijmegen: AJC, 1945)
"Deze bundel bevat volgende liederen :Wij zijn jongWandelliedHet zonlicht tegemoetMakkers opMeimorgenDe pinksterblomWij schrijden onder 't sterreheirAls de zondagZwerftochtJeugdmarsDe zwerverBij 't krieken der dagenWat is de wereld wijd!Hoog op de gele wagenTrekt uitHagel en sneeuwSchoon lieveken waar waarde gij?Waer staet jou vaders huys en hof?De zuiv're meieHet was te nachtDi mey playsant willen wi plantenWeefliedjeDe LindeDaar was een sneewwit vogeltjeHet was op enen avond laatWij zijn al bijeenMolenaartjes wind is zuiderwindSchoon SophieMijn vader is een bakkerDen uilBoerenbruiloft'k Zag twee apenIn de weiVier weverkensWie wil er mee naar Wieringen varen?Sint CeciliaTe KieldrechtViva de zeeSpotliedjeHet liedje van de molenaarsterVedeldi, vedeld eiRegendagDe rode vlamKom tochDe WielewaalWordt wakkerEen vreemde, arme snuiterDansliedjeMorgenliedLenteKleermakers canonDe klokkenVrolijke musiciDrie ganzenOp gij allenEen enkel duivelswijf"