fo012081: Marxkring op reis in Amsterdam - de Haas, Johan
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van de Marxkring op reis in Amsterdam in het kader van een bezoek aan het gemengd koor 'De stem des Volks', van 15 tot 18 augustus 1938. Zicht op een boottochtje op de grachten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"