Ladies almanack : van hun sterrebeelden; hun manen; hun stonden en standen; verduisteringen; eveningen; van hun eb, hun vloed, hun jaargetijden; alsmede een gedetailleerd relaas van hun turbulenties bij dag en bij nacht - Barnes, Djuna; Vooren, Martha (Amsterdam: In de Knipscheer, 1990)
"Djuna Barnes Fonds Suzan Daniel (FSD)"