te004197: Dietsche voornamen van Dietsche kindertjes! III - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/07/07))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend twee mannen met een naam boven hun hoofd. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 7 juli 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"