fo029015: NCOS project 2203, COHOW - Dienst voor ontwikkelingssamenwerking Waregem, RWANDA - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2203; Kleurenfoto, van medewerkers aan het project op wandel met een herder en zijn kudde koeien. NCOS project 2203, COHOW - Dienst voor ontwikkelingssamenwerking Waregem, RWANDA,1989. Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/90; Projectnaam: COHOW - Dienst voor ontwikkelingssamenwerking Waregem; Series: Projectnummer: 2203; Land/Regio: Rwanda; Code: RWANDA/90; Projectnaam: COHOW - Dienst voor ontwikkelingssamenwerking Waregem; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"