af006874: Sado-Masochisme - Indruk; Centrum voor Seksuele Voorlichting; Blauwe, R. (1985)
"Affiche uitgegeven in (1985) door CSV met als trefwoord seksuele opvoeding.Tekening: gehandschoende hand richt cactus op blote anus.Tekst: SADO-MASOCHISME ter diskussie maandag 14 maart ~20u.~ ASLK, korte meer - gent inleiders: Bob Carlier Dick Visser organisatie: C.S.V. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"