pk003021: 11.11.11 Sfeervol feesten, India - Jansen, Monique
"Een dubbele prentbriefkaart in kleur uitgegeven door 11.11.11 als exclusieve wenskaart. Afbeelding: een kleurenfoto van gebedsvlaggetjes. Tekst achterzijde: Gebedsvlaggen aan stoepa in Kathmandu, India © monique.jansen@chello.be. Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"