'Dat mannen en vrouwen voor elkaar gemaakt zijn berust op een groot misverstand' Interview met Eric De Kuyper - Verstraeten, Paul (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Paul Verstraeten Fonds Suzan Daniel (FSD)"