pk000634: Junge mit Sombrero - Modotti, Tina; Galerie Bilderwelt (1928)
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend een reproductie van een foto van Tina Modotti, met de afbeelding van een Mexicaanse jongen met een sombrero. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"