af015071: "Abolish all nuclear weapons!" - Peace Wave Action Committee
"Affiche uitgegeven in 1988 door het Peace Wave Action Committee voor nucleaire ontwapening. Afbeelding: silhouet van kleurrijke strepen met geheven armen. Tekst: ABOLISH ALL NUCLEAR WEAPENS! PEACE WAVE/FRIEDENSWELLE/VAGUE DE PAIX/OLA DE PAZ. June 9-12, 1988. For a World without Nuclear Weapons/Für eine Welt ohne Kernwaffen/Pour un Monde sans les Armes Nucléaires/Por el Mundo sin Armas Nucleares. PEACE WAVE ACTION COMMITTEE 6-19-23 Shimbashi, Minato-ku, Tokyo 105 JAPAN Tel: (03) 234-4434, 436-3205. Cable: BANAHBOMB TOKYO. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"