fo020755: Station Gent-Sint-Pieters - Photo Roghes
"Zwart-witfoto van perron 12 in het station Gent-Sint-Pieters. De lijn Luik-Oostende werd dagelijks door ongeveer 16.000 reizigers gebruikt. Vermoedelijk rond 1958. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"