af001787: Stop nieuwe armoede - Culturele Centrale; Peleman, André (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Culturele Centrale (Brussel) voor welvaartsspreiding. Afbeelding: tekening van een stopbord voor gebouwen. Tekst: 1 OP 4 GEZINNEN ONDER ARMOEDEGRENS! STOP NIEUWE ARMOEDE. CULTURELE CENTRALE. vu: Andre Peleman Hoogstraat 42 1000 Brussel. Vrij van zegel art. 198 7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"