smc0644: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van ABVV-Metaal over het jaar 2020 - ABVV-Metaal
"Collection: ABVV-Metaal; Gearchiveerd met YT-DLP Level of description: File; Series: 703.X.1.1: Youtube-kanaal van ABVV-Metaal"