Geen schandaalboekje maar een zeer belangrijk kunstwerk. Pathologieën - Mooser, Ron (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Ron Mooser Fonds Suzan Daniel (FSD)"