fo035615: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Kleurfoto van Mieke Vogels tijdens een Agalev-treinactie aan het station van Berchem op 21 mei 1999. Actie voor de verkiezingen van 13 juni 1999 met fietshangers : Blij dat je fietst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"