af003448: Coop - Grunhard, Salomon; Coop Brussel; Calmeyn, Etienne
"Affiche van Salomon (Momon) Grunhard uitgegeven in de jaren 1960 door Coop voor de coöperatie. Afbeelding: antennes. Tekst: Coop. Edit. resp.: E. Calmeyn, 28, rue Haute, Bruxelles 1. Exempt de timbre. Ver. uitg.: E. Calmeyn, Hoogstraat 28, Brussel 1. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"