fo002445: Camille Huysmans en Herman Vos op Guldensporenherdenking
"Zwart-witfoto van o.a. Camille Huysmans en Herman Vos op de Guldensporenherdenking in Kortrijk, 11 juli 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"