hs000027: l' Oeuvre, houtsnede nr. 2/60 - Masereel, Frans (L'oeuvre : soixante bois gravés, 1928)
"Houtsnede nr. 2 uit een reeks van 60, getiteld l' Oeuvre. Zie ook: ga000027Zie ook: hb000027 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"