Een progressief cultuurbeleid voor Brussel - Platel, Marc (Brussel, 1989)
"Marc Platel Uitgegeven ter gelegenheid van debatavond met thema 'Kiezen voor Kultuur' op 22 maart 1989 in de Spiegelzaal te Brussel met 5 lijsttrekkers Neyts, Anciaux, Chabert e.a. van de SP en Agalev"