fo003713: Werkloosheid in Lokeren - Express-Photo; D'haen, Julie (1958)
"Zwart-witfoto van arbeiders aan de fabriekspoorten naar aanleiding van de strijd tegen de werkloosheid in Lokeren, 1958. Opschrift achteraan: Fabriekspoorten die nog arbeiders doorlaten worden schaarser en schaarser. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"