fo002148: Arbeid, glasblazen - Champroux, Georges; Actualit
"© CISAC member Zwart-witfoto van enkele mannen in een atelier met staven. Glasblazers van Murano (Venetië, Italie), 14 november 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"