Tussen drie en 30.000 holebiluisteraars: Antwerpse PinkWave brengt al zestien jaar regenboogradio - Clotman, Dirk (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Dirk Clotman Fonds Suzan Daniel (FSD)"