af009747: Kiezen voor vernieuwing - SP (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Rita Dufoort. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"