Wereldtentoonstelling voor koloniën, zeevaart en Vlaamsche kunst : Antwerpen 1930. Paleis van Belgisch Congo (Brussel: Etablissements Généraux d'Imprimerie, 1930)
"Archief RUG - vakgroep Nieuwste Geschiedenis"