fo007149: Algemene werkstaking in Gent
"Zwart-witfoto van de algemene werkstaking in Gent, 29 januari 1960. Zicht op de betoging. Er worden borden meegedragen met opschrift: 700 F werklozensteun. We zien ook Herman Balthazar tussen de menigte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"