Beleidsbrief : Vlaanderen en zijn hoofdstad Brussel : bouwen aan een leefbaar Brussel waar iedereen zich thuisvoelt - Van Asbroeck, Anne (Brussel: Vlaams ministerie van Brusselse Aangelegenheden en Gelijkekansenbeleid, 1995)
"Anne Van Asbroeck"