fo023653: Mensenrechten, Protest, Shell - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van een actie aan een benzinestation van Shell tegen Shell n.a.v. de moord op Ken Saro-Wiwa - van de Movement for the Survival of the Ogoni People (MOSOP) in Nigeria - die actie voerde van 1990 tot zijn executie door middel van ophanging in 1995 d.m.v. een geweldloze campagne tegen schade aan het milieu door activiteiten van multinationale oliemaatschappijen zoals Shell in Nigeria. 6 november 1996. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"