med001031: Koninklijke Academie voor Wetenschappen, Letteren en Schone Kunsten van België - Bonnetain; Fecit
"Penning met op de voorzijde de afbeelding van een naakte vrouw met bloemenkrans links en rechts een vrouw met een lier. Onderaan de tekst: NATURA AUCTORE. Aan de rand gesigneerd: Bonnetain. Op de keerzijde in een kader de tekst: INGENUAE ARTES IN ACADEMIAM / REGIAM SCIENTIARUM ET LITTE= / =RARUM BELGII ARCESSITAE / ALACRITER CENTESIMUM / COMPLEVERUNT ANNUM / M DCCCC XL VI, onder de kader de namen: Bonnetain en Fecit (atelier). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"