af015111: No race, just diversity - Kaligram; MRAX; Zahaf, Djamal (1998)
"Affiche van Kaligram uitgegeven in 1998 door de Mouvement contre le racisme, l’antisémitisme et la xénophobie (MRAX) voor een multicultureel feest in Schaarbeek. Afbeelding: kleurenfoto van Rachid Taha; zwart-witfoto van Gnawa Diffusion; vage foto van het bovenlichaam van twee mensen; vage foto van het onderlichaam van twee mensen; zwart-witfoto van vier jongeren die djembé spelen; kleurenfoto van een skater. Tekst: rachid taha. GNAWA diffusion. no race, JUST DIVERSITY. BRUSSELS 21-03-98 HALLES DE SCHAERBEEK/HALLEN VAN SCHAARBEEK rue Royale St-Marie, 22 A Koninklijke St-Mariastraat – 1030 Bruxelles. info: MRAX 02 217 42 70 – reserv.: 02 227 59 60 – ticket: 400/500 f. DAY 14-18h/u Foire aux associations – Habitat et quartier ateliers, spectacles, animations/Verenigingenbeurs – Wonen in wijken workshop, optredens, animaties. NIGHT 20h/u Concert antiraciste – Anti-racistisch concert F.R.J. – Mo’ Jazz – Gnawa Diffusion – Rachid Taha. http://www.diversity.idl-net.com. ÉD. RESP./VER. UITG.: DJAMAL ZAHAF, MRAX, RUE DE LA POSTE 37 – 1210 BRUXELLES – AFFICHAGE CULTUREL EXEMPT DE TIMBRE – CULTURELE AFFICHAGE VRIJ VAN ZEGEL – DESIGN BY KALIGRAM. Logo’s: BRUSSELS GEKLEURD • BRUXELLES EN COULEURS ; MRAX ; ASPIC ; Communauté française de Belgique ; Commission Communautaire Française ; CENTRE VIDÉO BRUXELLES ; radio 21 ; HALLES DE SCHAERBEEK ; idl net www.idl-net.com; CONNECTICKET ; ATLAS MUSIC ® ; MIVB STIB ; hotel Astrid ; Kaligram ; FGTB de Bruxelles Commision (sic) Immigration ; Echevinat de la Jeunesse, de la Prévention et de l’Intégration de Schaerbeek Fonds Cohabitation et Intégration ; Impulsfonds voor het Migrantenbeleid ; Fonds Cohabitation et Intégration St-Josse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"