De Schipper : maandblad van de Belgische Vereeniging van Eigenschippers aangeloten bij den Belgischen Transportarbeidersbond = Le Batelier : journal mensuel de l'Union Belge des Patrons-Bateliers (Antwerpen: BTB, 1936)
"Periodiciteit: maandelijksRedactie: Paardenmarkt 66, AntwerpenDrukker/Drukkerij: Excelsior, Somersstraat 22, Antwerpen"