af003529: Stem 1. Gelijk loon, gelijk werk. ABVV Metaal. Samen sterk - CMB; Jorissen, Herwig
"Affiche uitgegeven in 2008 door de Centrale der Metaalindustrie van België (CMB) voor de sociale verkiezingen. Tekst: Stem 1. Gelijk loon, gelijk werk. ABVV Metaal. Samen sterk. Verantwoordelijke uitgever: Herwig Jorissen - J. Jordaensstraat 17 - 1000 Brussel FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"