af001289: Kernvrije zone in Midden-Europa - Goff; Vrede (1983)
"Affiche uitgegeven in (1983) door vzw Vrede (Gent) tegen kernenergie. Afbeelding: tekening van een kaart van Midden-Europa waarop een aantal landen als kernvrije zone staan aangeduid. Tekst: een uitweg: kernvrije zone in midden europa. Heiststraat 28 9000 Gent 091/21 18 39 VREDE v.z.w. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"