te001718: Self-Reliance - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie bij een artikel verschenen in De Wereld Morgen 9 februari 1978, februari 1987. Artikel gaat over de grondstoffenpolitiek Unctad. Tekening van een arbeider met een schoffel in de hand. Aan zijn voet een kilometerslange ketting... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"