af003838: Socialistische Turnkring De Toekomst - Antwerpen 1897-1987 - Socialistische Turnkring De Toekomst
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistische Turnkring De Toekomst voor hun 90-jarig bestaan. Tekst: Socialistische Turnkring De Toekomst - Antwerpen 1897-1987. 90ste Verjaringsfeest 14 maart 1987 Handelsbeurs - Twaalfmaandenstraat - Antwerpen. Deuren: 19.00 u. Aanvang: 19.30 u. Inkom: 100 Fr. Codep uw spaarkas! Private spaarkas c.v. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"