Jongerenkrant over democratie en verdraagzaamheid (Brussel: Koning Boudewijnstichting, 1992)
"een uitgave van de stuurgroep Opvolging van de Boodschap van de Jeugd met vertegenwoordigers van de Vlaamse regering, het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, de provincies, de onderwijsnetten en de Koning Boudewijnstichting"