af014124: Avondmeeting ter gelegenheid van het eerste AIB kongres - AIB; Geens, Edward
"Affiche uitgegeven in 1978 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB) voor hun eerste congres. Afbeelding: man met hoed en bijl; vrouw met stengun en Palestijnse sjaal; man met gebalde vuisten. Tekst: Anti-Imperialistische Bond. Avondmeeting ter gelegenheid van het eerste AIB kongres. Leuven 8 april 1978 20 uur rekreatiecentrum Arenbergwoonwijk aan Alma III met vertegenwoordigers van ZANU, PLO, FPLE, solidariteitsmoties van andere anti-imperialistische organisaties. Verantwoordelijke uitgever: W. Geens, Heistraat 18 Gent 9000."