af014989: De Markt - Geers Offset; MIAT (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door het Museum voor Industriële Archeologie en Textiel (MIAT) voor de tentoonstelling De Markt . Afbeelding: schilderij van een zicht op Bij Sint-Jacobs en de Sint-Jacobskerk; zwart-witfoto van een zicht op de Graslei tijdens een markt. Tekst: Centrum voor Kunst en Cultuur Sint-Pietersabdij Gent 19.3 - 1.5.1988 van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur - maandag gesloten DE MARKT. Museum voor Industriële Archeologie en Textiel. Tentoonstelling georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Kunst en Cultuur, het Stadsarchief, de Stedelijke musea en de Dienst Markten van de Stad Gent. Reizigers NMBS (min. 2 x 40 km) + tentoonstelling halve prijs. Vrij van zegel art. 198. druk geers offset gent-oostakker. Reclametekst: Gemeentekrediet."