Problemen : maandblad van de Studie- en Dokumentatiedienst van het Algemeen Belgisch Vakverbond (Brussel: ABVV)
"Jozef Bondas schrijft in de inleiding van het eerste nummer: Problemen zal maandelijks verschijnen en zal naast oorspronkelijke artikels ook syndikale, ekonomische en juridische rubrieken bevatten opgesteld door specialisten. Het tijdschrift zal een overzicht geven van de aktiviteit van de paritaire komité's. Het zal de grote ekonomische en sociale feiten kommenteren en de boeken bespreken, die voor belang zijn van de syndikalistMedewerkers: P. Bougnet, E. De Nauw, P. Horion, H. Fayat, P. Lambert, C. Mertens, R. Miry, E. Van der Aa, A. Wauters, A. Puissant, J. Bondas, M. De Queecker, M. De Laet, E. Lobet, L. Reneau, R. Vanalderweireldt, E. Vinck, A. Vranckx, P. Frantzen, L. Delsinne, A. Haulot, H. Janne, E. Maréchal, M. Somerhausen, G. Vandeveken, R. Coitre, N. De Bock, G. Dejardin, P. Finet, G. Fischer, J.P. PaulusZie ook: ProblèmesPeriodiciteit: maandelijksRedactie: redactiesecretariaat: Jozef Stevensstraat 8, Brussel"