fo010435: Inhuldiging van Heureux Abri in Solières
"Zwart-witfoto van de inhuldiging van Heureux Abri in Solières (Huy) op 20 mei 1935. Zicht op de prominenten met Joseph Lemaire, Julien Papart, Louis De Brouckère en Achille Delattre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"