te000050: Voorstudie van mesters - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van twee metsers aan het werk op een bouwwerf en een detailstudie van een metser gezien vanop de rug. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"